+

Szállítási költség már 1190 Ft-tól! (FOXPOST csomagpont) (szállítási módok). Személyes átvétel, - egyeztetést követően:1162 Budapest, Hermina u.79.(Rákosszentmihály) Rendelés:Telefon:70/2 38 38 41 Ingyenes méretcsere! Ha a termék raktáron van, és munkanapokon 12:30-ig rendel, akkor azt,még aznap átadjuk a futárszolgálatnak!

Kérdése van? Keressen minket!
E-mail: HirschBio@hirschbio.eu Telefon: 702383841, 709451810

Árucsere és visszaküldés

 

   Amennyiben a megrendelt termék nem megfelelő méretű vagy nem nyeri el tetszését, a vásárlástól számított 14 napon belül lehetősége van termékcserére vagy pénzvisszafizetésre. Mindkét esetben csak szobában próbált, új terméket áll módunkban visszavenni, az eredeti csomagolásban. 

Fehérnemű, fürdőruha, vagy harisnya esetén kizárólag akkor tudja visszaküldeni a megvásárolt terméket, ha a higiéniai védőfólia érintetlen és a termék csomagolása is sértetlen. Kérjük, hogy a vásárolt fehérneműt és a fürdőruhát a saját fehérneműre próbálja föl! Nem tudjuk elfogadni olyan termék visszaküldését, amely már hordva volt, vagy szennyezett.

Amennyiben a terméken a viselés legkisebb nyoma is látszik, a cserét megtagadhatjuk (a minőségi reklamációs eseteket kivéve!),illetve a termék értékcsökkenését a Vásárlónak kell állnia.

Az egyedileg rendelt, készleten nem lévő termékekre nem érvényesíthető az elállási jog, és a az általunk önként vállalt cserejog.

Termékcsere

 
 A termék cseréje bruttó 7500 forint felett első alkalommal Önnek ingyenes, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot. Az esetleges további csere költségét a Vásárlónak kell állnia.

Küldjük Önnek a cserecsomagot, amin rajta a visszáru feladóvevény, ezt kérem ragassza fel a gondosan becsomagolt, visszaküldeni kívánt termékre és adja át rögtön a futárnak.
Visszaküldési cím:1162 Budapest,Hermina u. 79.

Kérünk bankszámlaszámot a visszautaláshoz. 

Áruvisszaküldés és pénzvisszafizetés

   
   Visszaküldés és pénzvisszafizetés esetén a költségek a Vásárlót terhelik. Ez esetben is kérem vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélhessük a részleteket. A termék árának visszafizetése átutalással történik. A csomagot kérjük a 
Hirsch Bio Life Trend Kft. részére az alábbi címre küldje vissza: 1162 Budapest, Hermina út 79.
  Utánvétes csomagot nem áll módunkban átvenni!

Sérült vagy hibás termék

   
   Amennyiben a megrendelt termék esetleg sérült, vagy hibás, lehetősége van termék cserére és pénz visszafizetésre is. Kérjük, ebben az esetben azonnal vegye fel velünk a kapcsolatot! A levelében írja meg a megrendelő nevét a pontosabb beazonosítás végett, és a termék hiba leírását, illetve hogy csere terméket vagy pénz visszafizetést szeretne. Amennyiben tud, a leveléhez csatoljon fotókat a termékről és a hibáról egyaránt, hogy kollégáink azonnal szemrevételezni tudják, és orvosolják a problémát. Amennyiben a termék valóban hibásan vagy sérülten érkezett meg önhöz, természetesen a saját költségünkre, azonnal cseréljük, vagy tetszés szerint a megadott számlaszámra visszautaljuk az árát. 

Elérhetőségeink

 

Postázási cím

Hirsch Bio Life Trend Kft.
1162 Budapest, Hermina út 79.

Utánvétes csomagot nem áll módunkban átvenni!

 

E-mail cím

hirschbio@hirschbio.eu

 

Telefonszám

06 70 238 3841
06 70 945 1810

 

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.

Árukereső.hu Árukereső.hu